Skip to main content

Sparrenhof fase 1


Doordacht wonen in Zonhoven

Op zoek naar vastgoed als investering of voor eigen gebruik met een ietsje meer? Een perfecte locatie waar jij je thuis kan voelen, dan is Sparrenhof een project van Marchetta echt iets voor jou!

Een BEN-nieuwbouwwoning met een doordacht concept én een carport in een nieuwe verkaveling op een boogscheut van het centrum van Zonhoven. Dat is wat het project Sparrenhof te bieden heeft. Het project ligt in Termolen midden in het groen en heeft toch een geweldige verbinding naar de belangrijke verkeersassen. Een gezellige woonbuurt en dit in een doodlopende straat: bijzonder rustig maar ook veilig en kindvriendelijk.
Fase 1 bestaat uit 11 woningen. De gezinswoningen zijn halfopen of open bebouwingen met een gevel op de perceelsgrens en ze worden volledig afgewerkt met topmaterialen. Kies je graag de materialen zelf en laat je het werk aan de bouwheer over? Dat is hier helemaal mogelijk!
Wij werken mee in dit uitdagende project, in samenwerking met Marchetta de familiebouwers !
#marchetta_familiebouwers #jansenrealestate #zonhoven #hasselt #sinttruiden #knokke #oostende #nieuwpoort #realestate #nieuwbouw #projectontwikkeling #vastgoed #bouwen

Marchetta

Interesse in onze klantenbegeleiding?

Onze realisaties


We-Liv-In interior architects

Kempische kaai 71/0.01
3510 Hasselt

Tel: +32 495 922 761
E-mail: info@we-liv-in.be