Over ons


Bent u van plan om te bouwen of te renoveren, maar weet  u niet hoe hieraan te beginnen?

WE-LIV-IN interior architects - interieurarchitect te Hasselt en Sint-Truiden - brengt uw wensen en behoeften in kaart.

In een eerste verkennend gesprek wordt uitvoerig besproken hoe we uw appartement, woning, praktijk of  handelspand kunnen verbeteren door de mogelijkheden en kwaliteiten zo goed mogelijk te benutten. Wij adviseren u of de wensen haalbaar zijn binnen het beschikbaar budget en halen het maximale resultaat er uit.

Vervolgens wordt een vrijblijvende offerte op maat gemaakt waarin alles gedetailleerd genoteerd wordt volgens de opdracht. Na goedkeuring van onze overeenkomst gaan wij van start met de eerste opmetingen.

Aan de hand van de eerste voorontwerpen vertalen wij, volgens onze 18-jarige kennis en bouwtechnische achtergrond, een duidelijke visie op uw project. Wij maken enkel ontwerpen die technisch realiseerbaar zijn. Tijdens het ontwerpen houden wij rekening met het opgegeven budget, uw wensen en comfort.

Wanneer het voorontwerp goedgekeurd wordt, gaan wij over tot de concrete stappen van het uitvoeringsplan. Deze plannen omvatten een stabiliteitstudie, een bestaand toestandsplan, een afbraakplan en een nieuw situatieplan. Op deze plannen worden dan vervolgens de technieken zoals elektriciteit en sanitair ingetekend. Ook plafond-, vloer- en deurplannen worden volledig in detail uitgetekend. Als dit klaar is gaan wij over tot de meubelplannen. Hier starten wij steeds met een voorontwerp, een uitvoeringsplan met materiaal legende en een aanduiding van de technieken van elektriciteit en sanitair.

Wij werken niet met ramingen die een summiere richtlijn geven. Aan de hand van de opgevraagde offertes met onze vaste aannemers, kunnen wij u een correcte en juiste bouwkost opgeven. Het is voor ons belangrijk dat onze klanten weten dat wij ons houden aan het vooropgegeven budget, zodoende men niet voor verrassingen komt te staan tijdens de uitvoeringswerken. De kosten worden in samenspraak uitvoerig besproken, alvorens te starten met de werken. Door onze jarenlange ervaring en bouwtechnische achtergrond geven wij u garantie op een doordacht project waar u uw hele leven van kan genieten.

Wij maken gebruik van licht, ruimte, natuurlijke materialen en brengen connectie tussen binnen en buiten. Wij begeleiden u volledig in het proces van ontwerpfase tot bij de oplevering en houden rekening met uw wensen en comfort.

Onze projecten zijn zeer uiteenlopend en gaan van studentenhuisvesting, artspraktijken, appartementsbouw, villabouw, woningbouw, horeca, retail tot oude hoeves.

Het is dan ook onze opdracht om deze projecten van concept tot eindfase perfect af te leveren tot in de fijnste details, wat zorgt voor een juiste ondersteuning en kennis bij nieuwbouw en renovatie, voor zowel zelfstandige als particuliere totaalprojecten.


Het is belangrijk dat architectuur en interieur gelijktijdig samenlopen tot de eindfase

Interieur en architectuur kunnen niet los van elkaar gezien worden. Je kan niet eerst de buitenkant ontwerpen en dan pas aan het interieur beginnen denken. Daarom is het voor ons belangrijk dat architectuur en interieur gelijktijdig samenlopen in onze projecten, dit van ontwerp tot eindfase.

Een ontwerp omvat functionaliteitsuitstraling en een verhaal dat klopt.
Mensen moeten zich in hun woning kunnen thuis voelen op hun persoonlijke manier.
De kunst van de creativiteit is om door bestaande dingen te kunnen kijken en u te laten verrassen door nieuwe mogelijkheden.


Graag helpen wij u ook verder met:

 • Het zoeken van woningen en panden
  Wij zoeken voor onze opdrachtgever het ideale pand binnen het opgegeven budget en begeleiden hen verder in het gehele bouwproces.

 • Opmeten en uittekenen van bestaande gebouwen voor vastgoedmakelaars
  Wij meten de bestaande toestand op van het gebouw en tekenen deze uit als basis voor de vastgoedverkoop.

 • Het uitwerken van verkoopplannen voor vastgoedprojecten
  Wij tekenen verkoopsplannen uit voor projectontwikkelaars en vastgoed. Wij houden rekening met de gewenste lay-out en huisstijl.

 • Klantenbegeleiding en inrichting van kijkwoningen en -appartementen voor residentiële vastgoedprojecten
  Wij begeleiden de klanten van onze projectontwikkelaars en adviseren hen met de indeling van hun appartement, het maken van materiaalkeuzes en staan hen bij voor de controle van technieken, elektriciteit en sanitair.
  Plannen worden opgemaakt volgens de wensen en stijl van de opdrachtgever of volgens onze eigen stijl in AutoCAD.
  Voor casco nieuwbouwprojecten tekenen wij alles uit, enerzijds de technieken elektriciteit, sanitair en anderzijds de plafond-, vloer-, wanden- en meubelplannen van het project. Indien gewenst volgen wij het project op van RBWD fase tot definitieve oplevering.
  Wij richten kijkwoningen of -appartementen in voor ontwikkelaars en houden rekening met het vooraf opgegeven budget.


We-Liv-In interior architects

Books The Office
Kolonel Dusartplein 28B 
3500 Hasselt - BELGIË

Contact

Tel: +32 495 922 761
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyright © we-liv-in.be | Privacy Policy | Cookie Policy | Website by It's me