Skip to main content

WE-LIV-IN Interior Architects brengen je wensen en behoeften in kaart. Wij richten ons toe enerzijds op totaalprojecten nieuwbouw als renovatie en anderzijds op klantenbegeleiding voor residentiële projectontwikkeling. 

Over We-Liv-In interior architects
Interieurarchitecten Hasselt
Binnenhuisarchitect Hasselt

Totaalprojecten voor nieuwbouw en renovatie

Wij bespreken uitvoerig hoe we je totaalproject kunnen verbeteren door de mogelijkheden en kwaliteiten zo goed mogelijk te benutten. Wij adviseren je op een zeer eerlijke en directe manier of de wensen haalbaar zijn binnen het beschikbaar budget en halen het maximale resultaat er uit.

Tijdens het ontwerpproces verliezen we nooit de wensen en eisen van onze opdrachtgevers uit het oog. Door eigen creativiteit en advies intensifiëren we onze projecten.

Wij maken enkel ontwerpen die technisch realiseerbaar zijn. Tijdens het creëren houden wij dan ook rekening met het opgegeven budget, functionaliteit en comfort. Ieder project is authentiek en eigen in onze stijl.

We maken gebruik van licht, ruimte, natuurlijke materialen en brengen connectie tussen binnen en buiten. Wij begeleiden je volledig in het proces van ontwerpfase tot en met de oplevering en houden rekening met uw woonwensen en comfort. 

Wij zijn het aanspreekpunt en ondersteuning in het bouwproces, zodat uw project op de meest efficiënte manier kan verlopen. We nemen de stress uit uw handen door een doordacht en voorbereidt dossier af te ronden alvorens op te starten met de uitvoeringswerken.

In een eerste verkennend gesprek wordt uitvoerig besproken hoe we uw appartement, woning, kantoor of winkelpand kunnen verbeteren door de mogelijkheden en kwaliteiten zo goed mogelijk te benutten. Wij adviseren u of de wensen haalbaar zijn binnen het beschikbaar budget en halen het maximale resultaat er uit.

Interieurinrichting Hasselt

Vervolgens wordt een vrijblijvende offerte op maat gemaakt waarin alles gedetailleerd genoteerd wordt volgens de opdracht. Na goedkeuring van onze overeenkomst gaan wij van start met de eerste opmetingen. Het bestaande toestandsplan wordt dan ook volgens de informatie volledig digitaal uitgetekend. Vervolgens maken wij een voorontwerp die met de klant uitvoerig wordt besproken. Wanneer de ontwerpfase wordt goedgekeurd , gaan wij over tot de volgende concrete stappen van het uitvoeringsplan.

Deze plannen omvatten een stabiliteit studie, een afbraakplan en een nieuw toestandsplan met de nodige afmetingen. Ook de plafond-, vloer-, wand- en deurplan wordt volledig in detail uitgewerkt . Bij het vloerplan wordt rekening gehouden dat de vloervoegen steeds doordacht uitgelijnd worden tijdens het uitwerken van het binnen schrijnwerk. Het schrijnwerk wordt dan ook in de fijnste details uitgetekend in samenspraak met onze klanten. Hier starten wij ook steeds met een voorontwerp, doorsnedes van de desbetreffende ruimtes. Wanneer dit ontwerp is goedgekeurd tekenen we de plannen verder uit in detail , met toevoeging van de technieken elektriciteit en sanitair.

Het gehele dossier wordt dan ook afgestemd met onze leveranciers door middel van toonzaalbezoeken, waar wij de materialen samenstellen tot één geheel.

Binnenhuis architectuur Hasselt

Samen met de klant gaan wij dan ook  in de toonzaal onze materialen doordacht kiezen met het oog op het gegeven werkingsbudget.

Als deze keuzes op punt staan voegen wij de nodige informatie toe op onze plannen. Wij werken niet met ramingen die een summiere richtlijn geven.

Aan de hand van de opgemaakte offertes met onze vaste aannemers en leveranciers, kunnen wij u een correcte en juiste bouwkost opgeven. Het is voor ons belangrijk dat onze klanten weten dat wij ons houden aan het voor opgegeven budget, zodoende men niet voor verrassingen komt te staan tijdens de uitvoeringswerken.

Open communicatie, daar houden wij van tijdens het uitwerkingsproces. Wij bespreken dan ook uitvoerig de extra meerprijzen die met zich mee kunnen brengen wanneer de klant een ander materiaal ziet in de toonzaal. In onderling akkoord gaan wij samen dan ook de juiste keuzes en beslissingen nemen. Wanneer we de totale bouwkost hebben verwerkt door middel van een verrekening document waar dat alle offertes in worden verzamelt, zitten wij vervolgens weer samen met de klant.

Tijdens deze afspraak bespreken we opnieuw uitvoerig of alle offertes met de gekozen materialen voldoen aan de eisen van de klant.

Na eventuele wijzigingen worden de  kosten opnieuw in samenspraak uitvoerig besproken, gecontroleerd en goedgekeurd, alvorens te starten met de werken. Na goedkeuring worden alle offertes gehandtekend door de klant en vervolgens toegezonden aan onze leveranciers.

Uiteindelijk is onze klant de eindbeslisser van zijn budget , wij kunnen enkel advies geven. Na deze beslissing wordt de planning der uitvoeringswerken door ons opstelt en verzonden naar de desbetreffende partijen.

Vanaf start van de werken tot eind, worden door ons opgevolgd in samenspraak met onze klant. Door onze jarenlange ervaring en bouwtechnische achtergrond weten we dat een goed afgewerkt resultaat alleen mogelijk is, wanneer de juiste fundamenten worden gelegd, daarom geven wij u garantie op een doordacht project, waar u uw hele leven van kan genieten. 

De wensen en behoeften van onze klanten zij heel belangrijk voor ons. Als er zich onvoorziene omstandigheden voordoen tijdens de uitvoeringswerken door onzichtbaarheden, praten we daar open over en zoeken we in overleg met alle betrokkenen partijen naar de beste oplossing. Zo kunnen we onze relaties correct op lange termijn uitbouwen.

Elke dag opnieuw werken we grondig, kritisch en met de grootste nauwkeurigheid  volgens een efficiënte structuur, want details maken het verschil.

Wendy Camberlin interieurarchitect

Ons team

WE-LIV-IN Interior architects brengen je wensen en behoeften met in kaart.

Binnenhuis architectuur Team

We bespreken uitvoerig hoe we je project kunnen verbeteren door de mogelijkheden en kwaliteiten zo goed mogelijk te benutten.  Wij adviseren je op een zeer eerlijke en directe manier of de wensen haalbaar zijn binnen het beschikbaar budget en halen het maximale resultaat er uit. We maken gebruik van licht, ruimte, natuurlijke materialen en brengen connectie tussen binnen en buiten.

Wij begeleiden je volledig in het proces van ontwerpfase tot en met de oplevering en houden rekening met uw woonwensen en comfort. We zijn het aanspreekpunt en ondersteuning in het bouwproces, zodat uw project op de meest efficiënte manier kan verlopen. Wij nemen de stress uit uw handen door een doordacht en voorbereidt dossier af te ronden alvorens op te starten.

Wendy Camberlin 
Bestuurder en oprichter

Wendy Camberlin

Peter Vanwingh
Bestuurder

Peter Vanwingh

Het is belangrijk dat architectuur en interieur gelijktijdig samenlopen tot de eindfase

Interieur en architectuur kunnen niet los van elkaar gezien worden. Je kan niet eerst de buitenkant ontwerpen en dan pas aan het interieur beginnen denken. Daarom is het voor ons belangrijk dat architectuur en interieur gelijktijdig samenlopen in onze veelzijdige projecten, dit van ontwerp tot eindfase.

De kunst van de creativiteit is om door bestaande dingen te kunnen kijken en je te laten verrassen door nieuwe mogelijkheden. Wat resulteert naar nieuwe ideeën en oplossingen.

Wij adviseren je op een zeer eerlijke en directe manier of de wensen haalbaar zijn binnen het beschikbaar budget en halen het maximale resultaat er uit

De kosten worden in samenspraak uitvoerig besproken, gecontroleerd en goedgekeurd, alvorens te starten met de werken. Door onze jarenlange ervaring en bouwtechnische achtergrond weten we dat een goed afgewerkt resultaat alleen mogelijk is, wanneer de juiste fundamenten worden gelegd, daarom geven wij u garantie op een doordacht project, waar u uw hele leven van kan genieten. 

Danielle Wicke
Interieurarchitect

Danielle Wicke

Spikey
Onze trouwe kantoorhond

Spikey

Een ontwerp omvat functionaliteit, een uitstraling en een verhaal dat klopt. Mensen moeten zich in hun woning kunnen thuis voelen op hun persoonlijke manier. Wij luisteren naar hun wensen en comfort en versterken het project met onze eigen inbreng en advies.

Samenwerken aan je nieuwe interieur?

Onze realisaties


We-Liv-In interior architects

Kempische kaai 71/0.01
3510 Hasselt

Tel: +32 495 922 761
E-mail: info@we-liv-in.be