C18
Skip to main content

Ezeldijk fase 3


Ezeldijk

Op zoek naar vastgoed als investering of voor eigen gebruik met een ietsje meer? Een perfecte locatie waar jij je thuis kan voelen, dan is Ezeldijk Nieuwe kade een project van Ciril vastgoed echt iets voor jou !

De opvallende en stijlvolle architectuur sluit mooi aan bij de vorige fases van Ezeldijk. Al schuilen hier wel verrassende wooneenheden in. Eyecatchers zijn vooral de unieke dakappartementen waarbij we de plafondhoogte opentrekken tot de nok van het dak. Dat resulteert soms in hoogtes van 4 meter en meer! Stel je eens voor hoe ruimtelijk je hier kunt wonen. Je mag dus wel zeggen dat er voor ieder wat wils is. De leefruimtes richten we hoofdzakelijk naar het binnengebied toe. Hierdoor vindt ieder terras zijn plekje naar de zon dankzij de zuidelijke oriëntatie.

Nieuwe kade in Diest is ideaal voor stadsmensen die houden van Diest centrum binnen handbereik maar evenzeer het groen aan hun voeten! Want even de straat oversteken en je staat in prachtig natuurgebied om te wandelen met de hond of een rondje te joggen. Wij werken mee in dit uitdagende project, in samenwerking met Ciril vastgoed.

Interesse in onze klantenbegeleiding?

Onze realisaties


We-Liv-In interior architects

Kempische kaai 71/0.01
3510 Hasselt

Tel: +32 495 922 761
E-mail: info@we-liv-in.be