Skip to main content

Eik 19


Op zoek naar een nieuw kantoor of een prachtig penthouse? Laat je verleiden door de moderne architectuur van project EIK29 op een boogscheut van het centrum van Zonhoven. Dit standingvol gebouw in het hartje van Limburg heeft een toplocatie door een goede bereikbaarheid via de E314 en de Noord-Zuid verbinding.

wonen in hasselt

De kantoren van 200 tot 460 m² geven een open en ruim gevoel, wat een aangename werkomgeving creëert. Met het uniek zicht en voldoende parkeergelegenheid boven- en ondergronds voelen bezoekers zich meteen welkom. De beide penthouses hebben grote terrassen en zijn georiënteerd met oog op rust en maximale privacy. Ideaal om te genieten op je terras en volledig tot rust te komen. We-Liv-In werkt mee aan de klantenbegeleiding in dit uitdagend project. Wil je het volledige interieur in detail laten uitwerken? Wel, dat kan ook!

Wij bespreken uitvoerig hoe de mogelijkheden en kwaliteiten van je penthouse zo goed mogelijk benut kunnen worden. Er wordt bekeken welke wensen van het interieur haalbaar zijn binnen het beschikbaar budget en het maximale resultaat hier uitgehaald kan worden. Zo kan er door gebruik van licht, ruimte en natuurlijke materialen een mooie connectie tussen binnen en buiten ontstaan. Rekening houdend met uw woonwensen en comfort begeleiden we je volledig in het proces van ontwerpfase tot bij de oplevering. Het is dan ook onze opdracht om dit project van concept tot eindfase perfect af te leveren tot in de fijnste details.

 

wonen in hasselt

Interesse in onze klantenbegeleiding?

Onze realisaties


We-Liv-In interior architects

Kempische kaai 71/0.01
3510 Hasselt

Tel: +32 495 922 761
E-mail: info@we-liv-in.be