Klantenbegeleiding en inrichting van kijk-woningen en appartementen voor residentiële vastgoedprojecten


De dag van vandaag hebben projectontwikkelaars nood aan klantenbegeleiding om hun zorgen uit handen te nemen.

Wij begeleiden de klanten van onze ontwikkelaars en adviseren hen met de ruwbouwindeling van hun appartement. Ook het bespreken en controleren van de technieken, elektriciteit en sanitair behoren tot ons takenpakket. Concreet kan u als ontwikkelaar of als algemeen aannemer bij ons terecht voor ondersteuning van uw bouwprojecten.

Wij zorgen dat de volledige klantenkeuzes van de kopers tijdig volgens de deadlines worden behaald. Het is onze taak om correcte informatie over de mogelijkheden binnen het project nauwkeurig over te brengen naar de klant. Wij staan in voor een open, duidelijke en eerlijke communicatie waarbij er discussies worden uitgesloten. Daaruit kunnen dan ook correcte verrekeningen ontstaan die de klantenbegeleider bezorgt aan de koper. De taak van de klantenbegeleider is het aanspreekpunt zijn tussen de projectontwikkelaar, de aannemer(s) en de kopers.

Door onze jaren ervaring en bouwtechnische achtergrond hebben wij een duidelijke visie op uw project. Plannen worden in AutoCAD opgemaakt volgens de wensen en stijl van de opdrachtgever of volgens onze eigen stijl.

Daarnaast richten wij ook kijkwoningen of appartementen in voor ontwikkelaars en houden wij rekening met het opgegeven budget. Kortom: wij zijn het aanspreekpunt en de ondersteuning voor uw kopers, zodat uw bouwproject op de meest efficiënte manier kan verlopen. Wij nemen de stress uit uw handen.

Bekijk onderstaand enkele referenties:

Willemen Construct
Antwerp Tower

Antwerp Tower

“Antwerp Tower, een project van Matexi Projects nv, het mooiste zicht van 't stad”
Op zoek naar vastgoed als investering of voor eigen gebruik met een ietsje meer? Op een perfecte locatie waar jij je thuis kan voelen? Dan is ANTWERP TOWER echt iets voor jou! Wil je wonen op een iconische plek die zelfs geen adres nodig heeft? Dat kan in Antwerp Tower. De hertekende toren vormt zowel letterlijk als figuurlijk een hoogtepunt: 240 luxe nieuwbouwappartementen en penthouses, met een uniek uitzicht zonder inkijk. Tijdloos elegant en toch stijlvol eigentijds. Een baken van rust midden in het centrum van Antwerpen. Vlakbij het autovrije Operaplein en de winkels van de Meir, op twee stappen van de rest van de wereld. Wij werken mee aan de klantenbegeleiding in dit uitdagende project.

We-Liv-In interior architects

Books The Office
Kolonel Dusartplein 28B 
3500 Hasselt - BELGIË

Contact

Tel: +32 495 922 761
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyright © we-liv-in.be | Privacy Policy | Cookie Policy | Website by It's me