Over ons

Ben je van plan om te bouwen of te renoveren, maar je weet niet hoe eraan te beginnen?

WE-LIV-IN interior architects - Interieurarchitect te Hasselt en Sint - Truiden - brengen je wensen en behoeften in kaart.

In een eerste verkennend gesprek bespreken wij uitvoerig hoe we je appartement, woning, praktijk of  handelspand kunnen verbeteren door de mogelijkheden en kwaliteiten zo goed mogelijk te benutten. Wij adviseren je of de wensen haalbaar zijn binnen het beschikbaar budget en halen het maximale resultaat er uit.

Vervolgens maken wij een vrijblijvende offerte, geheel op maat gemaakt, waarin wij zeer gedetailleerd alles noteren volgens de opdracht. Na goedkeuring van onze overeenkomst gaan wij van start met de eerste opmetingen.

Aan de hand de eerste voorontwerpen vertalen wij, volgens onze 18 jarige kennis en bouwtechnische achtergrond, een duidelijke visie op uw project. Wij ontwerpen niets wat technisch niet realiseerbaar is. Tijdens het ontwerpen, houden wij rekening met het opgegeven budget in ons achterhoofd, uw wensen en comfort.

Wanneer het voorontwerp is goedgekeurd door u, gaan wij over tot de concrete stappen van het uitvoeringsplan. Deze plannen omvatten, een stabiliteitstudie, een bestaande toestandsplan, een afbraakplan, een nieuwe situatieplan. Op deze plannen worden dan vervolgens de technieken zoals, elektriciteit en sanitair ingetekend. Alsook plafond-, vloer- en deurplannen worden volledig in detail door ons uitgetekend. Is dit alles klaar gaan wij over tot de meubelplannen. Hier starten wij steeds met een voorontwerp, een uitvoeringsplan met materiaal legende en een technieken aanduiding elektriciteit en sanitair.

Wij werken niet met ramingen die een summiere richtlijn geven, maar aan de hand van de opgevraagde offertes met onze vaste aannemers, kunnen wij u een correcte en juiste bouwkost opgeven. Het is voor ons belangrijk dat onze klanten weten dat wij ons houden aan het vooropgegeven budget, zodoende men niet voor verrassingen komt te staan tijdens de uitvoeringswerken. De kosten worden dan ook uitvoerig besproken in samenspraak met ons, alvorens te starten met de werken. Door onze jarenlange ervaring en bouwtechnische achtergrond geven wij u garantie op een doordacht project waar u uw hele leven van kan genieten.

Wij maken gebruik van licht, ruimte, natuurlijke materialen en brengen connectie tussen binnen en buiten. Wij begeleiden je volledig in het proces van ontwerpfase tot bij de oplevering en houden rekening met uw wensen en comfort.

Onze projecten zijn zeer uiteenlopend en gaan van studentenhuisvesting, artspraktijken, appartementsbouw,villabouw, woningbouw, horeca, retail tot oude hoeves .

Het is dan ook onze opdracht om deze projecten van concept tot eindfase perfect af te leveren tot in de fijnste details, wat zorgt voor een juiste ondersteuning en kennis bij nieuwbouw en renovatie, voor zelfstandige als particuliere totaalprojecten.


Het is belangrijk dat architectuur en interieur gelijktijdig samenlopen tot de eindfase

Interieur en architectuur kunnen niet los van elkaar gezien worden. Je kan niet eerst de buitenkant ontwerpen en dan pas aan het interieur beginnen denken. Daarom is het voor ons belangrijk dat architectuur en interieur gelijktijdig samenlopen in onze projecten, dit van ontwerp tot eindfase.

Een ONTWERP heeft 3 dingen FUNCTIONALITEITUITSTRALING. en een verhaal dat klopt

Mensen moeten zich in hun woning kunnen thuis voelen op hun manier

De kunst van de creativiteit is, door de bestaande dingen te kunnen kijken en je te laten verrassen door nieuwe mogelijkheden".


Graag helpen wij u ook verder met:

Het zoeken van woningen en panden

Wij zoeken voor onze opdrachtgever het ideale pand binnen het opgegeven budget en begeleiden hen verder in het gehele bouwproces.

Opmeten en uittekenen van bestaande gebouwen voor vastgoedmakelaars

Wij meten de bestaande toestand op van het gebouw en tekenen deze uit als basis voor de vastgoedverkoop.

Het uitwerken van verkoopplannen voor vastgoedprojecten

Wij tekenen verkoopsplannen uit voor projectontwikkelaars en vastgoed.Wij houden rekening met de gewenste lay-out en huisstijl.

Klantenbegeleiding en inrichting van kijk-woningen en appartementen voor residentiële vastgoedprojecten

Wij begeleiden de klanten van onze projectontwikkelaars en adviseren hen met de indeling van hun appartement, het maken van materiaalkeuzes, staan hen bij voor de controle van technieken, elektriciteit en sanitair.
Plannen worden opgemaakt volgens de wensen en stijl van de opdrachtgever of volgens onze eigen stijl in Autocad.
Voor nieuwbouw casco projecten tekenen wij alles uit enerzijds de technieken elektriciteit, sanitair en anderzijds de plafond-, vloer-, wanden- en meubelplannen van het project.
Wij volgen het project indien gewenst op van RBWD fase tot definitieve oplevering.
Wij richten kijk-woning of appartementen in voor ontwikkelaars en houden rekening met het gewenste opgegeven budget.


WE-LIV-IN

Waterlozestraat 20
3511 Stokrooie BELGIË

CONTACT

Tel: +32 495 922 761
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyright © we-liv-in.be | Privacy Policy | Cookie Policy | Website by It's me