Van mechanische maalderij tot dierenartspraktijk te Velm


WE-LIV-IN Interior Architects uit Hasselt is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van medische praktijken voor huisartsen, specialisten en dierenartsen in Limburg. Zowel nieuwbouwprojecten, verbouwingen als casco afwerkingen van bestaande panden worden door ons ontworpen waarbij de bouwheer één vast aanspreekpunt heeft voor het gehele project.

binnenhuisarchitect Velm

De familie Herbots gaf WE-LIV-IN Interior Architects uit Hasselt en Sint–Truiden de opdracht om hun praktijk in Velm volledig om te toveren tot een eigentijds geheel, maar met een knipoog naar de duivensport die de familie al decennia lang beoefent. Het project startte met een opmeting om zo de ruimte her in te delen. Een open ruimtelijk gevoel met toch voldoende privacy was één van de vereisten. Het onthaal en de praktijk werden van elkaar gescheiden door een glazen wand met draaideuren en een centraal geplaatste kastenwand.

De deuren van Anyway Doors, vervaardigd uit hoogwaardig zwart aluminium met transparant glas, openen naar beide zijden. De deuren kregen horizontale zwarte latjes ter hoogte van de eiken nis in de kastenwand  en de nis van de centrale kast om zo een eenheid te creëren en het visuele aspect van de nissen te benadrukken.

Benieuwd naar het eindresultaat ?


We-Liv-In interior architects

Books The Office
Kolonel Dusartplein 28B 
3500 Hasselt - BELGIË

Contact

Tel: +32 495 922 761
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyright © we-liv-in.be | Privacy Policy | Cookie Policy | Website by It's me