Meubilair op maat


WE-LIV-IN Interior Architects, interieurarchitecten uit Hasselt en Sint-Truiden, heeft zijn eigen meubellijn op de markt gebracht. Omdat de vraag van klanten groot was naar op maat gemaakt meubilair, bedacht Wendy Camberlin (zaakvoerder van WE-LIV-IN) om bijzettafels, salontafels, nachttafeltjes en andere kleine meubels voor keuken en badkamer te ontwerpen naar de vraag van hun klanten.
Soms vinden de klanten hun keuze niet in een interieurwinkel, dus onze oplossing is ideaal, wij luisteren naar de vraag en beantwoorden deze volledig.

meubilair op maat

Onze WE-LIV-IN bijzettafels zijn niet alleen handig om de afstandsbediening, tijdschriften of een kopje koffie op te plaatsen, maar ze zijn ook overal inzetbaar zoals naast je sofa, over de pouf of ze kunnen zelfs je salontafel vervangen. Onze meubels zijn op maat en met de hand gemaakt. Onze gekozen materialen zijn dus helemaal aanpasbaar aan jouw wensen en interieur. De inlegbladen van onze meubellijn kunnen al dan niet afgewerkt worden met marmers of keramische steen.

Het is dus geweldig dat we volledig vrij kunnen zijn in een ontwerp en de vraag naar meer kunnen beantwoorden, in plaats van iets standaard in een interieurwinkel te kopen.

We gebruiken oneindige keuzes van materialen van natuursteen, marmers, keramic, houtsoorten, afmetingen in combinatie met alle kleuren die je maar kan bedenken, uiteraard in samenspraak met de klant en hun interieurconcept. Binnenkort starten wij ook met een accessoirelijn, zoals kussens in stof, leder, vacht die we volledig in verschillende combinaties gaan samenstellen. Geweldig toch, deze volledige vrijheid!

Meubilair op maat


We-Liv-In interior architects

Books The Office
Kolonel Dusartplein 28B 
3500 Hasselt - BELGIË

Contact

Tel: +32 495 922 761
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyright © we-liv-in.be | Privacy Policy | Cookie Policy | Website by It's me