Nieuws


GRISO luxueus wonen in hartje Sint-Truiden ❤️

Project Griso Sint-Truiden

WE-LIV-IN kreeg de opdracht om in zijn eigen Truiense geboortestad dit prachtige appartement uit te werken. Wil jij ook jou volledige interieur laten uitvoeren door ons ? Wel dat kan ! www.we-liv-in.be

Wij bespreken uitvoerig hoe we je Penthouse van mogelijkheden en kwaliteiten zo goed mogelijk kunnen benutten. We adviseren je of de wensen haalbaar zijn binnen het beschikbare budget en halen het maximale resultaat er uit. Wij maken gebruik van licht, ruimte en natuurlijke materialen en brengen connectie tussen binnen en buiten. We begeleiden je volledig in het proces van ontwerpfase tot oplevering van het totale interieur en houden rekening met uw woonwensen en comfort. Het is dan ook onze opdracht om dit project van concept tot eindfase perfect af te werken tot in de fijnste details.

Van neutraal kantoor tot trendy workplace in Beringen

ABFK Interieur

Zaakvoerder Wim Thonissen van ABFK Boekhoudkantoor te Beringen, wilde zijn kantoor volledig in een nieuw jasje steken met een WAUW-effect. Omdat Wim een persoon is die meer out of the box denkt, deed hij beroep op WE-LIV-IN Interior architects. Grauwe kleuren en een standaard office look werden volledig van de tafel geveegd. In de plaats kwam een mooi kleurrijk standingvol interieur, die als ‘’great place to work” volledig aan alle normen voldoet.
Vergaderen zal vanaf nu hier zeer aangenaam en comfortabel verlopen.
Een plek waar je vertrouwen hebt in de mensen, trots bent op wat je doet en plezier beleeft met de collega’s. Een werkplek waar je werknemers elke dag naar uitkijken om naar het werk te komen!
Weer een tevreden klant en een geslaagd project bij voor WE-LIV-IN Interior Architects.

ABFK is the place to be!

Van mechanische maalderij tot dierenartspraktijk te Velm

WE-LIV-IN Interior Architects uit Hasselt is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van medische praktijken voor huisartsen, specialisten en dierenartsen in Limburg. Zowel nieuwbouwprojecten, verbouwingen als casco afwerkingen van bestaande panden worden door ons ontworpen waarbij de bouwheer één vast aanspreekpunt heeft voor het gehele project.

binnenhuisarchitect Velm

De familie Herbots gaf WE-LIV-IN Interior Architects uit Hasselt en Sint–Truiden de opdracht om hun praktijk in Velm volledig om te toveren tot een eigentijds geheel, maar met een knipoog naar de duivensport die de familie al decennia lang beoefent. Het project startte met een opmeting om zo de ruimte her in te delen. Een open ruimtelijk gevoel met toch voldoende privacy was één van de vereisten. Het onthaal en de praktijk werden van elkaar gescheiden door een glazen wand met draaideuren en een centraal geplaatste kastenwand.

We-Liv-In interior architects

Books The Office
Kolonel Dusartplein 28B 
3500 Hasselt - BELGIË

Contact

Tel: +32 495 922 761
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyright © we-liv-in.be | Privacy Policy | Cookie Policy | Website by It's me